• Wil je een voedselbos, maar weet je niet hoe?
  • Heb jij zelf, als ondernemer of particulier, alleen of met een groep, plannen voor een voedselbos?
  • Heb je al vanalles bestudeerd en geprobeerd, maar kom je er toch niet alleen uit?
  • Ben je enthousiast met je voedselbos begonnen, maar loopt het toch niet helemaal volgens het boekje? Of vraag je je af hoe je de verdere ontwikkeling goed begeleidt?
  • Zoek je mensen om mee samen te werken of kennis en ervaring uit te wisselen?
  • Wil je iemand die met je meedenkt, meewerkt, of je net dat zetje en die inzichten geeft, die je nodig hebt om verder te komen?

Dan is de voedselbos-coach iets voor jou!

Voedselbos-expert Malika komt graag bij jou op locatie langs, stelt vragen, denkt mee, laat mogelijkheden zien, coördineert, luistert, legt uit, en legt verbanden en verbindingen… Net wat jij of jullie nodig hebben.

Na een intakegesprek stippelen we een programma op maat uit van 3 tot 5 sessies. Waar we precies op ingaan, hangt af van jouw vraag en situatie. Het kan bijv. gaan om meer inhoudelijke kennis over soorten, beheermethodes of praktische voorbeelden, het doorlopen van ontwerpstappen, afwegen van diverse scenario’s, in contact komen met de juiste mensen of netwerken, of het begeleiden van een groepsproces. Wat jouw weg ook is, aan het eind van het traject ga je met nieuwe inspiratie, verdiepende inzichten, en een berg praktische tips en tricks de toekomst van je voedselbos tegemoet.

Denk je nu: “Dat klinkt goed! Hoe maak ik een afspraak?”  

stuur dan een e-mail met een korte omschrijving van jezelf, je locatie, en je coachings-vraag. We nemen dan contact op om de mogelijkheden te bespreken qua inhoud, tijdsplanning, en kosten.

 

 

Wie is de voedselbos-coach?
Om jou/jullie als voedselbos-coach bij te staan, zet Malika al haar passie, “boeren”verstand, ondernemersgeest, creativiteit en diepe verbondenheid met de natuur in, plus meer dan 20 jaar opleiding en ervaring rond het opzetten en beheren van bos en natuur, land- en tuinbouw, voedselbossen, permacultuur-projecten, watermanagement en dieren. Daarnaast volgde ze vele trainingen in communicatie, procesbegeleiding, persoonlijk leiderschap en intuïtief ondernemen. Ze werkte in, met en voor boerderijen en landgoederen, privétuinen, buurt-initiatieven, zorgvragers, scholen en leefgemeenschappen. In al die jaren heeft ze ontelbaar veel uitgeprobeerd, fouten gemaakt, blokkades ontmoet, en geleerd dat dingen níet altijd werken, om uiteindelijk steeds meer te ontdekken hoe je daar je kracht uit kunt halen, en wegen te vinden om het wél te laten slagen.

“Waar een wil is, is een weg!”