DenFoodBosch timmert aan de weg!

Uit de CircleEcology Nieuwsbrief september 2017:

Het initiatief voor DenFoodBosch startte een jaar geleden met het bezoek van een groep HAS studenten aan het voedselbos bij landgoed Roggebotstaete, waar CircleEcology het ontwerp en de omvorming begeleidde.

Inmiddels is de groep uitgegroeid tot acht kernleden, met studenten en afgestudeerden van HAS, WUR, HNEE (Duitsland), én ondergetekende. Het is heerlijk om samen met deze club jonge, bruisende mensen samen te bouwen aan de toekomst.

De DenFoodBosch-leden zijn volop actief met o.a. het opzetten van een serie bijeenkomsten bij de HAS Den Bosch, het organiseren van de komst van internationaal voedselbos-expert Ernst Götsch naar Nederland (van de film “Life in Syntropy“), het ontwerpen en aanleggen van een eerste voedselbos bij een landgoed in Vught, ontwerp en aanleg van eetbare tuinen, het maken van een serie video’s, en onderzoeksamenwerking met Ernst Götsch in Brazilië.
Stay tuned!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s